Nødetatsafe KOMPLETT

NØDETATSAFE KOMPLETT
NØDETATSAFE KOMPLETT

Er nøkkelsafen for borettslag og bygninger som IKKE nødvendigvis er utstyrt med brannalarm og som ønsker å gi nødetatene tilgang med nøkkel gjennom låste dører i stedet for at de skal knuse seg inn. NØDETATSAFE KOMPLETT gir nødetatene tilgang ved at de ringer safen opp fra forhåndsgodkjente numre som 110 - 112 - 113 og gir deg som huseier, styreformann eller vaktmester SMS når safen er i bruk av nødetatene. Da har man full kontroll på om hus/bygningens nøkkel blir hengt tilbake i nøkkelsafen etter bruk. 

Dette er nøkkelsafen som kan benyttes i borettslag som består av flere bygninger på forskjellige nøkler. Med NES KOMPLETT strategisk montert kan den dekke flere blokker og også flere borettslag dersom det skulle være et behov.  Som eiendomsutbygger for et større areal kan du derfor ha en stor besparelse ved at du monterer en nøkkelsafe som innehar nøkler for flere bygninger og borettslag.

NØDETATSAFE KOMPLETT er nøkkelsafen som kan benyttes av alle nødetatene og er ikke avhengig av brannalarm men kan også kobles mot brannalarm dersom sådan finnes i bygget. Den kan også bli en bidragsyter for vaktselskap som har fått oppgaven med å bidra i situasjoner der personer har mistet nøkler eller trenger bistand for innlåsing i en nødsituasjon. 

NØDETATSAFE KOMPLETT består av følgende komponenter: NØDETATSAFE AS

Kollåsen 1, 5116 Ulset

(+47) 923 47 700

post@nodetatsafe.no

https://www.facebook.com/groups/1323761661429836